Maxi Cosi Jaya2 Travel Sistem Bebek Arabası Essential Graphite

Stok Kodu: KMB-MXC-JAYA2-ES-GRP
Marka: Maxi-Cosi
19.670,00 TL
STOKTA YOK

Maxi Cosi Jaya2 Bebek Arabası

Neden Seçmelisiniz?

Katla ve yola devam et! Doğumdan itibaren yaklaşık 4 yaşına kadar

Taşıma kapasitesi: 22 kg

Otomatik katlanma: Sadece bir düğmeye basarak Jaya2 Bebek Arabasını saniyeler içinde otomatik olarak katlayabilirsiniz.

180 derece düz yatış pozisyonu Hem yeni doğan bebekler, hem de 22 kg'a kadar olan küçük çocuklar için uygundur. Taşıması kolay Sadece 6,9 kg! Katlandığında, istediğiniz her yere gider; hafiftir ve taşıması kolaydır.

Doğumdan itibaren kullanım: Tüm Maxi Cosi Bebek oto koltukları ile uyumlu Jaya2 bebek arabasının doğumdan itibaren kullanımı resmi kurumlar tarafından onaylanmıştır ve ayrıca oto koltuğu uyumluluğu sayesinde yeni doğan bebeğinizi kolayca arabaya bindirebilir ve arabadan indirebilirsiniz.

Maxi Cosi Jaya2 bebek arabası, konforlu bir sürüş için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir! Aynı zamanda kompakt ve hafiftir, otomatik katlanma özelliği sayesinde bebek arabanızı tek elle katlayabilirsiniz.

Şehirli ebeveynler için mükemmel bebek arabası! Süper Kentsel Puset! Doğumdan itibaren 4 yaşına kadar uygun olan Maxi-Cosi Jaya2 bebek arabası, şehirli ebeveynler için mükemmel bir bebek arabasıdır! Çok kompakt, hafif ve kolay manevra kabiliyetine sahiptir.

Bu şehir arabasının otomatik katlanma özelliği, ebeveynlere büyük esneklik ve kullanım kolaylığı sağlar. Jaya2 bebek arabasının otomatik katlanma özelliği, bir düğmeye basarak sadece saniyeler içinde dik olarak durmasına olanak tanır. Artık pusetinizi katlamak ve açmak için eğilmeniz gerekmeyecek!

Tabi ki kullanım kolaylığının yanında bebeğinizin rahatını da düşündük. Jaya2 bebek arabasının destekli oturma ünitesi, küçük çocuğunuzun yolda olabildiğince rahat olmasını sağlar. Ve bu sadece küçük çocuklar için geçerli değildir, çünkü Jaya2 bebek arabasının tam düz yatış ayarına sahip üç farklı sırt pozisyonu onu yeni doğanlar için de uygun kılar.

İster kısa bir yürüyüşe ister bir tam gün dışarı çıkın, Jaya2 bebek arabasının büyük alış veriş sepeti ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda götürmenize izin verir. Katlandığında, ultra kompakttır ve kullanımı son derece kolay hale getirir. Sadece 6,9 ​​kg ağırlığıyla ne kadar hafif olduğuna şaşıracaksınız. Hava nasıl olursa olsun bebeğinizi kuru tutmak için pusetinize bir yağmurluk ekledik. Maxi Cosi Jaya2 bebek arabasını hemen katla ve yola devam et!

Doğumdan itibaren yaklaşık 4 yaşına kadar kullanım kolaylığı, tek elle otomatik katlanma özelliği, taşıma kapasitesi: 22 kg

Otomatik katlanma sadece bir düğmeye basarak Jaya2 bebek arabasını saniyeler içinde otomatik olarak katlayabilirsiniz

181 derece düz yatış pozisyonu hem yeni doğan bebekler, hem de 22 kg'a kadar olan küçük çocuklar için uygundur

Taşıması kolay sadece 6,9 kg! katlandığında, istediğiniz her yere gider; hafiftir ve taşıması kolaydır

Doğumdan itibaren kullanım: tüm maxi cosi bebek oto koltukları ile uyumlu jaya bebek arabasının doğumdan itibaren kullanımı resmi kurumlar tarafından onaylanmıştır ve ayrıca oto koltuğu uyumluluğu sayesinde yeni doğan bebeğinizi kolayca arabaya bindirebilir ve arabadan indirebilirsiniz

 

 

Maxi-Cosi Bebek Oto Koltuğu CabrioFix

Maxi-Cosi bebek oto koltuğu CabrioFix, doğumdan yakl. 12 ay ve size ve küçük çocuğunuza bolca güvenlik ve rahatlık sağlar.

Grup/ağırlık kategorisi:

  • 0+/ 13 kg'a kadar olan bebekler için uygundur
  • Doğumdan yakl. 12 kilo
  • ECE R 44/04

CabrioFix bebek oto koltuğu, Maxi-Cosi FamilyFix ve EasyFix (teslimata dahil değildir) veya arabanızın kendi 3 noktalı kemeri kullanılarak arabanıza takılabilir. Kullanışlı kemer kancaları sayesinde yanlış takma en aza indirilir.

Koltuk ara parçası , küçüğünüz için optimum konfor sağlar ve böylece nereye giderseniz gidin kendini güvende ve rahat hissetmesini sağlar. Her zaman elinizin altında olan ve kolayca katlanabilen ankastre tente, bebeğinizi doğrudan güneş ışığına ve çiseleyen yağmura karşı korur. Kemer gergisi, Y kemerlerini küçük yolcunuza uyarlamak için mükemmeldir.

Maxi-Cosi bebek oto koltuğu CabrioFix, 3,5 kg ve kullanışlı bir bebek bezi bölmesi ile donatılmıştır. Bu sayede tüm temel bebek ürünlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Ergonomik tutamak, CabrioFix'in taşınmasını son derece basit hale getirir.

CabrioFix oto koltuğunun kılıfı kirlenirse, çıkarıp elde yıkayabilirsiniz.

Maxi-Cosi bebek oto koltuğu CabrioFix, hemen hemen her pusetle uyumludur ve pek çok moda renkte mevcuttur.

Ayrıntılar :

  • Grup: 0+/ doğumdan yakl. 13 kilo
  • Arabaya montaj: Maxi-Cosi FamilyFix veya EasyFix (teslimat kapsamına dahil değildir!) veya arabanın kendi emniyet kemeri kullanılarak
  • Yan Koruma Sistemi
  • Maxi-Cosi veya Quinny bebek arabalarıyla birleştirildiğinde kullanışlı seyahat sistemi
  • Koltuk ara parçası, kemer yastıkları ve güneşlik dahil
  • Ergonomik taşıma kolu
  • Yastıklı Y-kemeri koşum takımı
  • Kullanışlı saklama bölmesi
  • Çıkarılabilir ve yıkanabilir kılıf
  • Boyutlar: 44,5x66x57cm
  • Ağırlık: 3,35 kg
  • Avrupa'da üretilmiştir

 

Maxi-Cosi Maxi Cosi Jaya2 Adaptör

Maxi Cosi Jaya2 Adaptör Seti, Maxi Cosi Jaya2 bebek arabaları ile uyumludur. Maxi Cosi Cabriofix, Maxi Cosi Citi2 ve Maxi Cosi Coral Gr 0+ Bebek oto koltuklarının Maxi Cosi bebek arabalarına takılması için kullanılır.

Cinsiyet : Unisex
Yaş Grubu : 0-4 Yaş
Henüz ürüne yapılan bir yorum bulunmamaktadır.
19.670,00 TL