Hünnap Keçiboynuzu Özü 640 gr

Stok Kodu: HNP-100017
Marka: Hünnap
89,99 TL
STOKTA YOK

Hünnap Keçiboynuzu Özü 640 Gr

  • Sağlığınız için doğal ve lezzetli bir seçenek arıyorsanız, Hünnap Keçiboynuzu Özü tam size göre! Doğanın bize sunduğu en değerli meyvelerden olan keçiboynuzunun özü, bu üründe sağlık dolu bir lezzetle buluşuyor.
  • Hünnap Keçiboynuzu Özü, %100 doğal keçiboynuzu meyvesinin özünden elde edilmiştir. İçeriğinde herhangi bir katkı maddesi bulunmamaktadır. Bu yönüyle sağlıklı ve doğal beslenme arayışında olanların tercih edebileceği bir üründür.
  • 640 gramlık paketinde sunulan Hünnap Keçiboynuzu Özü, kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Kendine özgü tatlı tadıyla hem sağlıklı bir alternatif sunarken hem de tatlı krizlerinizi kontrol altına almanıza yardımcı olur.
  • Yüksek lif içeriğiyle sindirime destek olan bu doğal öz, enerji verici özelliğiyle gün boyu aktif kalmanıza katkı sağlar. Ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Hünnap Keçiboynuzu Özünü, sadece kahvaltılarda değil, tatlı yapımında da kullanabilirsiniz. Yoğurtla, sütle veya tatlılarınızın içerisine ekleyerek hem tatlandırıcı olarak kullanabilir hem de sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz.
  • Sağlık dolu bir alternatif arayanlar için Hünnap Keçiboynuzu Özü, doğanın bize sunduğu enfes lezzetlerin en iyilerinden biridir. Şimdi sofralarınızı bu doğal lezzetle renklendirin, sağlıklı yaşamın tadını çıkarın!
Cinsiyet : Unisex
Yaş Grubu : 6 Ay-12 Yaş
Henüz ürüne yapılan bir yorum bulunmamaktadır.
89,99 TL